Allahu Akbar! “Baru Je Feeling Nak Bersukaria, Sekali Dapat Mesej Dari Suami, Betul-Betul Makan Dalam..!”- Noorkhiriah Sebak!

Pelakon Noorkhiriah terkejut apabila menerima gambar kubur daripada suaminya selepas meminta izin untuk keluar ‘bersuka ria’.

Noorkhiriah berkata menerusi kiriman gambar itu, bermakna suaminya tidak mengizinkannya.

“Baru je feeling nak bersukaria..mesejlah cik suami nak minta izin..

“Sekali cik suami reply ni (gambar kubur) ,dia tak cakap banyak..maknanya takyah nak bersukaria sangat..urmmm korang dah dhuha?” tulisnya.

Noorkhiriah berkongsi perkara tersebut di akaun Instagram miliknya.

Menerusi entri tersebut, pelakon Nur itu memuat naik fotonya seseorang sedang mengg4li kubur yang dipercayai foto dari kiriman suaminya.

Rata-rata pengikutnya akui gambar tersebut benar-benar memberi kesan kepada mereka untuk lebih mengingati maati.

” Tahniah khiriah dapat suami yg sentiasa mengingatkan… Sungguh mendalam maksudnya.. Takpe akak.. Untung akak.. “

Bukan setakat itu sahaja peringatan yang Noorkhiriah ingin kongsikan. Terbaru, Khiriah ada memuat naik kapsyen berserta status untuk entri yang lain.

Kapsyen ini mengenai abang kandungnya. Khiriah menyatakan selain suaminya, abangnya adalah antara insan yang sentiasa memberi nasihat kepada dirinya supaya tidak terus hanyut dengan kelalaian dunia.

Ada sebab mengapa suaminya menghantar gambar kub0r dan abang kandungnya menghantar gambar bersama Ustaz Don. Apabila kita mengingati yang baik, kita akan sentiasa berbuat baik. InshaAllah.

” Oh my tok janggut, yang berdiri tu abg akak.. bukan yg duduk.. duduk tu Ustaz Don. H idup ni mmg simple.. nak tergelincir Allah anta mende2 cmni.. “

” Mgkn korg tak paham.. tapi itulah mende2 yg mengingatkan akak. kalau ssorang mmg tak kuad nak maintain kdg bocor tapi itulah.. “

” Suami anta gambar kub0r.. abang anta gambar gini.. maknanya jaga diri jaga akhlak jaga nama keluarga.. “

BACA  "Alhamdulillah,Tahniah Sis," - Netizen Tumpang Gembira Bila Puteri Sarah Umum Hamil Anak Kedua

” Sebab dema tau adik dema ni pala masuq ayaq bila terlepas dari kandang. Terima Kasih Allah. “

 

Sumber : celotehsaje via Soya Lemon

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Like Page Kami Juga Di Facebook 

Apa Komen Sis

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*