“Macam Watak Princess Disney” – Netizen Terkesima Dengan Rekaan Baju Kahwin Rizman Ruzaini, Cantik-Cantik Belaka!

Siapa tak kenal dengan fashion designer terkenal Malaysia, Rizman Ruzaini? Banyak artis tempatan yang popular dah menggunakan khidmat mereka berdua, tak kiralah untuk majlis anugerah, konsert dan yang paling famous untuk majlis perkahwinan.

Pun begitu, kebanyakan netizen nampaknya sangat terkesima dan terpesona apabila melihat rekaan baju perkahwinan wanita yang telah direka Rizman Ruzaini. Macam princess-princess sangat tau!

Ini antara koleksi rekaan baju RR yang dikompilasikan netizen di Twitter.

Sumber: Twitter

“Paling favouriteee Izara Aisyah”

Sebab ramai sangat yang ‘in love’ dengan rekaan baju perkahwinan dari RR ini, netizen di Twitter dah buat satu posting undian dan undian ni dimenangi oleh Izara Aisyah! Yeayyy admin dah agak dah pakaian Izara jadi pilihan ramai sebab dressnya memang cantik gila!

 

Sumber: Twitter

Sumber: Instagram

Trueee queen!

“Dah macam watak-watak princess disney dah aku tengok. Semua cantik-cantik belaka”

Tak dapat dinafikan hampir kesemua rekaan RR sama ada untuk perkahwinan dan majlis-majlis memang mendapat pujian ramai.

Bila tengok design yang dipakai artis-artis kat atas tu… haa mulalah ada yang berangan nak tempah RR buat baju kahwin dorang. Kalau min, dapat berangan je lah uhuhu…

Sumber: Twitter

Ini antara dress dari RR yang jadi pujian ramai. Mari cuci mataaaa!

Yang mana pilihan hati korang?

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Sumber: lobakmerah via lepat pisang 

Apa Komen Sis
BACA  OLABOLA: Tiara Jacquelina Dapat Tajaan Dari Bank Terkemuka

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*